FIETS WEG? TRACEFY IS TOT UW DIENST!

Tracefy is een jong tech bedrijf met een team enthousiaste professionals. Wij bieden als enige in Nederland een complete en duurzame GPS oplossing; onze dienstverlening voorziet niet alleen in een supersterke fiets GPS tracker, maar omvat ook een app waarmee je zelf altijd zicht hebt op de locatie van je fiets. En is hij er toch vandoor? Dan kun je rekenen op ondersteuning van een gespecialiseerde opsporingsdienst die regelt dat hij weer bij je terugkomt. Daarnaast krijg je korting op je fietsverzekering van Kingpolis. 

HOE WERKT TRACEFY GPS PROTECTIE?

1. Je kunt de Tracefy GPS tracker kopen bij één van de Tracefy aangesloten dealers. De GPS tracker word onzichtbaar in je fiets ingebouwd en aangesloten op de power supply van de E-bike.

2. Ga naar de  App store of Google play store en download de “Tracefy” app

3. Registreer je fiets via het framenummer, kies het gewenste abonnement en betaal via de app

TRACEFY OPSPORING DOOR FRIS

Via de app kun je kiezen voor alleen een abonnement op de connectiviteit (€49,95 per jaar) of een connectiviteit en opsporing abonnement (€79,95 per jaar). 

Bij een trace en recovery abonnement kun je bij diefstal terugvallen op een gespecialiseerde opsporingsdienst (FRIS) die je fiets terughaalt. Je activeert deze dienst met de meldknop “mijn fiets is gestolen”  in de Tracefy app. Zo’n 90% van de gestolen fietsen worden terug gevonden door FRIS, wil je nog meer zekerheid dan kun je de fiets ook nog tegen diefstal verzekeren. Kingpolis geeft een korting van 20% op fietsen met een track en recovery abonnement.

De kans dat je fiets met behulp van de fiets GPS tracker wordt teruggevonden is groot, maar biedt uiteraard geen 100% zekerheid. Wil je nog meer zekerheid dan kun je de fiets ook nog tegen diefstal verzekeren. Kingpolis geeft een korting van 20% op fietsen met een trace en recovery abonnement. 

Interesse in de Tracefy GPS tracker voor je scooter? 

Bij verschillende fietsenwinkels in Nederland kunt u de GPS tracker bestellen. 
Schrijf u direct in om op de hoogte te blijven van ons product en waar u deze in uw regio kunt laten installeren!

ALTIJD VERBONDEN VIA ONZE APP

Met de app van Tracefy ben je altijd virtueel verbonden met je fiets en kun je onder andere zien waar je fiets is. Maar de app biedt nog veel meer handige functionaliteiten. Zo krijg je een notificatie als je fiets wordt verplaatst, heb je inzage in alle gereden routes, afstanden, calorieën etc. En is je fiets gestolen? Dan kun je er via de app eenvoudig melding van maken en gaat de opsporingsdienst aan de slag.

JE FIETS GESTOLEN?
IN DRIE STAPPEN HEB JE HEM TERUG!*

Is je fiets verdwenen? Meld hem dan als gestolen via de meldknop in je app. Hiermee activeer je de opsporingsdienst van Fris.

FRIS SPOORT JE FIETS BINNEN 48 UUR OP

1. Fris levert je fiets af bij de fietsenwinkel* waar je je fiets hebt gekocht.

2. Je fietsenwinkel stelt je op de hoogte dat je fiets is gevonden en herstelt eventuele diefstalschade. De verzekering vergoed de kosten hiervoor.

3. Je haalt je fiets op in de fietsenwinkel zonder een rekening te betalen! Je verzekering en abonnement op trace & recovery lopen ongewijzigd door.

JE FIETS WORDT NIET BINNEN 48 UUR GEVONDEN (MITS APART VERZEKERD VIA KINGPOLIS)

1. Fris stelt de verzekeraar op de hoogte dat je fiets is gestolen en niet kon worden teruggehaald.

2. Na een seintje van de verzekeraar doe je aangifte van de diefstal. Vanaf dat moment treedt de normale verzekeringsprocedure in werking.

3.  Bij levering van een nieuwe fiets wordt ook een nieuwe GPS module betaald door de verzekering. De verzekering loopt gewoon door tot aan de einddatum.

‘Nooit meer zorgen om een gestolen fiets door Tracefy opsporing’

Lees meer over het opsporingsproces van Tracefy.

Meer informatie